Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dariusz Jackowski (6089 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
bogdanor1 napisał:
Dino ! Bez nerw ! Facet w dymach tylko zaprawiony !!! Wiecej nic nie potrafi ,wiec pisze byle co ,co mu slina na jezyk nakapie !!! A w realu -panladny?????-wymieka ! Odwazny jedynie w buzi !!!Bierz to z usmiechem !!! Przestaje juz sie wysilac z pisaniem ,bo nie warto sie takim panem zajmowac .Sa ciekawsze rzeczy niz czytanie tych bzdetow panaladnego ??? Pozdrawiam !!!

Spoko, to nie ja się denerwuję. Dobrze pasuje tutaj przypowieść o kundelku.

Żył sobie kiedyś kundel podwórzowy, odgrodzony solidnym płotem posesji od świata zewnętrznego. Czuł się bezpiecznie, szczerzył zęby i z pianą na pysku szczekał zajadle na przechodzących obok ogrodzenia, informował otoczenie jaki to on jest mocny, najmocniejszy na całej ulicy, istny król kundli. Tą ulicą dość często przechodził Człowiek, lubił drażnić króla kundli, który dostawał wtedy szału, gryzł z wściekłością stalową siatkę płotu, zdawał się mówić: Rozszarpię cię, niech tylko cię dorwę! Pewnego dnia właściciel zapomniał zamknąć bramę. Człowiek jak zwykle szedł koło płotu, z przyjemnością drażniąc wielkomordego kozaczka, aż doszli do bramy. Wtedy król kundli został zmuszony, aby spojrzeć Człowiekowi prosto w oczy, bez ochronnej bariery ogrodzenia. To było ponad siły kundelka, z podkulonym ogonem uciekł do budy, a Człowiek poszedł za nim. Kiedy tam zajrzał, zobaczył kupę psiego przerażenia, szczerzącą zęby i ujadajacą żałośnie, trzęsącą się jak galareta i robiącą pod siebie, jednocześnie . To był niesamowity widok. Od tego czasu, król kundli z obesranym podogoniem, szczekał znacznie już rozważniej, a widząc Człowieka uciekał do budy robiąc pod siebie. Ot i cała historia (autentyczna) .

Życie jest brutalne panieładny, a może lepiej, panie surikatko? Miło, że siedzisz w domu, ułatwiasz tylko... .

To tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tylko tyle?!

patrzac na godzine postu,musialo cie to dreczyc,cala noc!

to pewnie trauma z dziecinstwa.

czesto budzisz sie w cuchnacej,obsranej poscieli i chowasz pod lozko,toczac piane po panelach?
dlatego przezuciles sie teraz na koty,zeby nie bylo czuc od ciebie,psiego lajna?
przy okazji masz nareszcie,komu sie wyzalic i do kogo przytulic!

przeciez postaci czlowieka w tej historii,przypisac tobie,nie mozna.
taki koci-koci-tatus,drazniacy zwierzeta (co innego z nimi robisz,nawet nie chce wiedziec) niewyobrazalne!

wlasciwie to dobrze,ze w koncu to z siebie wyrzuciles.
to podobno,pomaga...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...tylko tyle?!

to pewnie trauma z dziecinstwa.

czesto budzisz sie w cuchnacej,obsranej poscieli i chowasz pod lozko,toczac piane po panelach?
dlatego przezuciles sie teraz na koty,zeby nie bylo czuc od ciebie,psiego lajna?
przy okazji masz nareszcie,komu sie wyzalic i do kogo przytulic!

przeciez postaci czlowieka w tej historii,przypisac tobie,nie mozna.
taki koci-koci-tatus,drazniacy zwierzeta (co innego z nimi robisz,nawet nie chce wiedziec) niewyobrazalne!

wlasciwie to dobrze,ze w koncu to z siebie wyrzuciles.
to podobno,pomaga...

Jak miło, trochę ruszyło panaładnego, płotek jeszcze stoi, król jeszcze króluje. Ciekawe, kiedy zacznie gryźć siatkę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
milo...czyli ty lubisz troche ostrzej

takie niewinne zabawy w zwierzecych ekstrementach

trzeba bylo mowic od razu.nie ma sie czego wstydzic...
tylko troche mi szkoda tych twoich pupilkow.musza nadazyc z produkcja,dla takiego wymamgajacego pana!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...tylko tyle?!

...

Ignorant jesteś, panieładny. Wypowiadałem się już na forum w tej sprawie. Teraz mam dowód na to, że przypisujesz mi swoje własne cechy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
brawo...nawet potrafisz skorzystac z opcji edytuj.
wyjatkowy dar!

a do tego,jakie atrakcyjne hobby - zbieranie dowodow (czy ich wlasciciele,wiedza o tym?)
jak bedziesz mial ich wiecej,to wal smialo na bazar rozyckiego!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Wroc pan do tematu -ile kosztuje dziwka-. Tam razem z tow.Piechniczkiem -ulzycie sobie slownie do bolu ! A wszelkie plugawe riposty zostaw dla ,jakiejs,fanki ! No i chyba sam bedziesz musial zaplacic, bo zadna normalna ,nawet nie zechce rzucic okiem na takiego pa...ta !Zreszta ,jak mowiles ,masz ich tyle ,ze obgonic sie nie mozesz ????? A teraz idz do lazienki i wiesz co masz zrobic-KUPE ! Bo juz ci dziura po zwojkach mozgowych zostala !!! Biegie tup,tup,tup ! Tylko nie popusc ,bo smrod sie po tobie -rozniesie !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...domyslam sie,

ze lekarstwa w no. sa dla ciebie,za drogie.
moze popros kogos w pl. zeby przyslal ci nowe (najlepiej silniejsze) bo te najwidoczniej,przestaly dzialac

przy okazji,przestan juz propagowac nekrofilie na mn.
pan piechniczek,jest od ponad pol roku,nieobecny (cialem i duchem) a ty ciagle do niego,wzdychasz

p/s: kilka tematow wyzej,tak ladnie pisza o madrych,wrazliwych i uduchowionych kobietach.
tylko jak ja mam teraz,w to uwierzyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Wracajac do tematu "russfest"ja tam niemam nic przeciwko.Tydzien temu mialam przyjemnosc poimprezowania z niebieskimi w ich autobusie- fantastycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Zle trafiles p.ladny !!! Jestem przeciwnikiem wszelkich tabletek wiec ich po prostu -nie uzywam ! Ty natomiast nie mozesz nic myslec i czuc -poniewaz nastapil uciebie calkowity zanik zwojkow mozgowych -odpowiedzialnych za myslenie . Szkoda ,ze nie ma na forum kamrata,we dwojke razniej ! I do toalety zaprowadzi ,herbatke poda i.t.d !!! A teraz sam musisz sie meczyc z tym calym {kurestwem } .Ale nie martw sie -mamy tu na forum kilku tobie podobnym !! Szybko sie odnajdziecie -a wtedy -bedzie sie dzialo !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok